Design en inrichting van horeca, kantoor en winkel

Wil je een volledig nieuw interieurconcept voor jouw horecazaak, kantoor of winkel? Interieurbureau Inside garandeert je een samenwerking en een resultaat waar je heel veel voldoening zal uit halen. Onze specialisten ontwerpen en realiseren interieurinrichtingen van begin tot einde. Van de eerste creatieve schetsen tot de perfecte afwerking. Wij zijn actief in heel Vlaanderen!

Interieurdesign die raakt

Inside ontwerpt met hart en ziel unieke en doordachte interieurconcepten voor panden die volledig (her)ingericht worden. Onze talrijke succesvolle referenties in horeca, kantoren en winkels, onze expertise en onze aanpak scheppen vertrouwen bij onze klanten en laten ons toe om interieurconcepten te creëren die uit de band springen en anderen inspireren. Met verrassende ideeën en waardevolle adviezen maximaliseren we het potentieel van de inrichting binnen een afgesproken budget en timing. Elk interieurconcept is afgestemd op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Ontdek onze realisaties

Inside bedacht en concretiseerde reeds veel vernieuwende interieurinrichtingen voor uiteenlopende klanten: van hotels, restaurants en cafés over winkels tot kantoren. In totaal creëerden we honderden volledig nieuwe interieurs voor innoverende ondernemers. Bent u benieuwd naar de resultaten? Check dan zeker enkele van onze realisaties

Ook een nieuw interieur?

Neem vrijblijvend contact op met onze experts in interieurinrichtingen. Het creatieve complementaire team van Inside denkt een uniek concept (mee) uit en realiseert uw droominterieur snel en met oog voor het kleinste detail.

Dáárom kiest u voor Inside:

  • totaalaanpak van idee tot oplevering
  • vernieuwende interieurconcepten
  • creatief, talentvol en performant team
  • transparante timing en budget
  • snelle oplevering met oog voor detail
  • projecten in heel Vlaanderen
  • bekijk onze diensten