Design en inrichting van horeca, kantoor en winkel

Inside is niet zomaar in een vakje te stoppen. Bij ons is het ‘en’ i.p.v. ‘of’. We zijn zowel designbureau als interieurbouwer. U kunt dus voor het ontwerp én de realisatie van uw volledige interieur bij Inside terecht. We pakken uw totaalinrichting aan vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering van uw nieuwe horecazaak, winkel of kantoor.

Van papier tot oplevering

We hebben hiervoor alle nodige expertise in huis. Onze professionals ontfermen zich over elke noodzakelijke stap in het complexe proces van verbouwing en inrichting. Na korte tijd profiteert u al van een totaalinrichting binnen budget en binnen de afgesproken termijn.

Het resultaat is precies zoals u zich had voorgesteld. Dat heeft u mede te danken aan de Inside-designers, die u een ontwerp op maat bezorgen. Omdat we de verbouwingswerken en inrichtingen steeds grondig voorbereiden, kunnen we ze snel en degelijk uitvoeren.

Van alle markten thuis

U beseft het misschien niet ten volle, maar bij de totaalinrichting van uw ruimte komt heel wat kijken: plannen, 3D-beelden, een gedetailleerde meetstaat met bijhorende prijzen, een uitgewerkte planning van de uit te voeren werken, de aanvraag van een bouwvergunning ... Inside neemt de rol van aannemer graag op zich, incl. bouwvergunningen, veiligheidscoördinatie, een strikte werfopvolging, implementatie van de nodige werken, oplevering en kwaliteitscontrole.

Interieurontwerper én aannemer

Onderdeel van een totaalinrichting zijn ook aannemersactiviteiten zoals afbraak, riolering, ruwbouw, vloeren, sanitair, elektriciteit, gyproc en pleisterwerken, schrijnwerk en parket, schilderwerken, luchtbehandeling, klimaatregeling, meubilair, afwerking, gordijnen, decoratie, binnen- & buitenverlichting (o.a. neon, reclamepanelen...), gevels en terrassen. Kortom: wij doen alles wat nodig is om de uitgewerkte plannen te realiseren.

Maak een afspraak

Zoekt u een expert in totaalinrichting? Dan bent u bij Inside aan het juiste adres. Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bekijk onze realisaties