Een horeca inrichting met een eigen identiteit

De juiste horeca inrichting kan wonderen doen voor de omzet van uw zaak. Inside is marktleider en specialist in de inrichting van horecazaken zoals hotels, restaurants, brasseries, cafés, frituren, b&b's, gîtes, tearooms en koffiebars.

Verhoog uw omzet met meer dan 30%

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een goede kijk op wat wel en niet werkt bij de inrichting van uw horecazaak. De juiste metamorfose kan uw omzet doen stijgen met meer dan 30%. Wilt u ook een succesverhaal maken van uw zaak? Neem dan snel contact op met Inside. Wij regelen alles voor u, van ontwerp tot oplevering. U krijgt een geslaagd en uniek ontwerp, een kwalitatieve uitvoering van de werken en korte uitvoeringstermijnen met strikte deadlines. 

Stap voor stap naar een nieuw interieur

Inside is een expert in horeca inrichting en staat u van begin tot einde bij. In een 1e fase zitten onze designers met u rond de tafel. We luisteren naar uw wensen en behoeften en bespreken de mogelijkheden van uw pand. Op basis hiervan maken we een 3D-ontwerp van uw nieuwe interieur.

Na goedkeuring van de inrichting en de kostprijs werken we alle plannen in detail uit. Wij voorzien de nodige vergunningen en werken samen met uw leveranciers, zoals uw brouwer en keukeninstallateur. U kunt de oplevering van uw nieuwe zaak verwachten binnen de afgesproken termijn, volledig gebruiksklaar. Zo kunt u uw zaak openen op de afgesproken datum. De 1e dag van een lang succesverhaal! Nieuwsgierig naar onze andere succesverhalen? Bekijk onze realisaties in de horeca!

Bekijk onze realisaties