Een kantoorinrichting met een professionele uitstraling

Is het tijd voor een renovatie van uw kantoor? Gaat u uitbreiden of is uw kantoorruimte aan een nieuwe vibe toe? Wat de reden ook is, Inside is uw partner in kantoorinrichting. Ons creatief team zet uw ideeën nauwgezet om in het perfect werkende interieur.

Geef uw mensen een goed gevoel

De juiste kantoorinrichting is essentieel, zowel voor uw medewerkers als voor uw klanten en bezoekers. Al deze mensen moeten zich goed voelen in uw kantoorgebouw, of het nu gaat om een zakenkantoor, vrij beroep, kmo of een multinational. Onze designers houden bij het ontwerp van uw ruimte niet alleen rekening met de look & feel van de kantoorinrichting, maar ook met factoren zoals functionaliteit, duurzaamheid, kostprijs en techniek.

Van 3D naar droominterieur

Onze architecten werken uw nieuwe kantoorinrichting volledig uit in 3D. Nadat u uw goedkeuring heeft gegeven voor het ontwerp en de kostprijs, zet ons team direct zijn schouders onder uw interieurproject. Een grondige voorbereiding, korte uitvoeringstermijnen en gegarandeerde deadlines zorgen ervoor dat u snel weer aan de slag kunt in een nieuwe, aantrekkelijke en professionele werkomgeving. Wij leveren uw kantoorruimte volledig gebruiksklaar op binnen de overeengekomen termijn.

Ontdek onze realisaties

Inside heeft een uitgebreide ervaring in kantoorinrichting, bv. voor immobiliënkantoren, banken en advocatenkantoren. Neem een kijkje bij onze realisaties en ontdek een aantal projecten. Wilt u uw eigen kantoor verbouwen? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Bekijk onze realisaties