Van Raemdonck Verzekeringen kiest voor vernieuwende kantoorinrichting

Een keer iets anders aub!

Met deze woorden benadert zaakvoerder Carlo Van Raemdonck interieurbedrijf Inside wanneer hij het heeft over de toekomstige inrichting van zijn nieuw verzekeringskantoor op een hoek van de Grote Markt van Sint-Niklaas. Dat hoort Inside graag want dat betekent dat we een interieurinrichting kunnen creëren met een ware eigen identiteit. Geen eenheidsworst dus! Vele kantoorinrichtingen lijken heel hard op elkaar : tegelplafond, tapijt of kliklaminaat, witte muren met ergens een accentkleur verwijzend naar het logo, witte bureaus en een gekleurd stoeltje erbij. Proper en professioneel dat wel, maar waar is de uitstraling van de waarden van het bedrijf?

Van Raemdonck verzekering zette het kader voor Inside : warm, huiselijk, niet te chic, professioneel, functioneel en anders dan de anderen! Voor de rest was er creatieve vrijheid voor onze Inside Architects. Aan de hand van enkele concrete pistes en regelmatig overleg met de klant werd door Inside gaandeweg het vernieuwende interieurconcept gecreërd. 

 

Terug naar overzicht Bekijk onze realisaties

Snelle realisatie aub!

De realisatie moest op heel korte termijn gebeuren aangezien het vorige pand in de Parklaan snel verlaten moest worden door Van Reamdonck Verzekeringen. Een kort intensief traject tijdens de conceptfase en de realisatiefase maakte dit mogelijk. Alhoewel de werken vrij ingrijpend waren, werkelijk alles moest vernieuwd worden ook het buitenschrijnwerk en de technieken, werd de volledige nieuwe kantoorinrichting in een 6 tal weken geklaard. Het eindresultaat krijgt veel lof, ook van de klanten van Van Raemdonck Verzerkeringen. Ontdek meer op realisatie verzekeringskantoor Van Raemdonck Verzekeringen.