Maak kennis met interieurbureau Inside

Inside is een gekend interieurbureau gespecialiseerd in het bedenken en concretiseren van interieurconcepten. Inside richt zich op totaalinrichtingen van panden voor commercieel gebruik waar hospitality centraal staat. Inside is gevestigd in Brugge en wordt geleid door zaakvoerders en broers Ian en Sven Meulemeester. Onze klanten en interieurprojecten bevinden zich overal in België.

Een getalenteerd team dat van uitdagingen houdt

Inside heeft een topploeg samengesteld van eigen interieurarchitecten en professionele partners waarmee uitdagende interieurprojecten vorm krijgen in heel het land. Inside is meer dan een interieurdesign studio. Wij kunnen naast het interieurontwerp ook uw branding uitwerken en integreren in het interieur. Als algemeen aannemer nemen we de volledige verantwoordelijkheid over de totaalinrichting van afbraak tot decoratie. U kunt uw droomproject dus volledig in onze handen leggen.

Precies hoe u het in gedachten had

Van hippe horecazaken tot stijlvolle kantoren; als ervaren interieurbureau creëren we elk type inrichting in elke stijl. Onze interieurarchitecten houden steeds rekening met uw wensen en noden. Een ding hebben onze interieurs wel met elkaar gemeen: erin vertoeven is een belevenis op zich! Maar ook snelheid, kwaliteit en vernieuwing staan hoog op onze lijst. We realiseren elk project binnen een vooraf besproken timing en budget.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons interieurbureau of als u een afspraak wilt maken. Onze experts komen graag bij u ter plaatse voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk onze realisaties