Design en inrichting van uw hotel, café of restaurant

Wilt u zich met uw hotel, (eet)café of restaurant onderscheiden van de rest? Wilt u meer klanten lokken en uw omzet verhogen? Wilt u uw gasten verleiden om langer te blijven? Besteed dan de nodige zorg aan uw hotel- of restaurantinrichting. Inside neemt uw volledige horecaproject uit handen, van de eerste ontwerpen tot de laatste kwaliteitschecks voor oplevering.

 

Van bars tot bistro’s

Of het nu gaat om hotels, cafés, tearooms, pizzeria’s, eetcafés, brasseries, frituren, bistro’s, golfclubs of restaurants, uw inrichting is in zeer goede handen bij Inside. Dankzij onze jarenlange ervaring in de meest diverse horecazaken, weten wij precies wat wel en niet werkt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet flexibel zijn. Onze designers luisteren goed naar uw wensen en creëren een decor dat volledig voldoet aan uw wensen, behoeften en smaak.

 

Benieuwd naar onze projecten?

Neem hierboven een kijkje en ontdek welke succesvolle projecten wij in het verleden al gerealiseerd hebben voor onze klanten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw hotel-, café- of restaurantinrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.