Hotel Villa Select De Panne

www.hotelvillaselect.be

Villa Select: opwaardering van 2 naar 4 sterren.

Het jonge koppel dat Hotel Villa Select overnam had enkele bruisende ideeën in gedachten. Een grondige verbouwing van de benedenverdieping zou ervoor moeten zorgen dat zowel hotelgasten als dagtoeristen aangenaam kunnen verpozen in de nieuw verkregen ruimte.

Door het dichtmaken van een grote vide werd er een bijkomende oppervlakte van 145 m² gecreëerd. Graag zag men daar de bar, het loungegedeelte, het restaurant, het ontbijtbuffet en een gloednieuwe keuken verrijzen. Alles moest baden in een huiselijke sfeer die zowel jong als oud aanspreekt.

De functies werden zorgvuldig ingeplant zodat het geheel zeer ruimtelijk werd met een open karakter. Door het opengooien van het geheel werd een mooi frontaal en altijd boeiend zicht op strand en zee verkregen. Inside combineerde in haar ontwerp een moderne stijl met klassieke elementen. De strakke centraal geplaatste gashaard, het moderne losse meubilair, strakke zitbanken en de indirecte lichtlijnen staan in contrast met de rustieke plankenvloer en de klassieke toog met bijhorend buffetmeubel.

In een nauwelijks 5 weken transformeerde DSM de benedenverdieping van dit hotel in een viersterrenzaak aan de westkust.

EEN TEVREDEN KLANT AAN HET WOORD

De keuze om met Inside samen te werken voor de renovatie  werd niet alleen bepaald door hun totaalaanpak en kwalitatieve werkwijze, maar vooral door het vertrouwen en de positieve ervaring met Inside.

Donny Resorts en Inside hebben maar liefst 3 keer samengewerkt voor de realisatie van interieur projecten! Naast het nieuw gecreëerde concept voor het restaurant van Hotel Villa Select in 2011, haalde Inside ook het onderste uit de kan voor de receptie van Hotel Villa Select die in april 2012 werd vernieuwd en de kamers van Hotel Donny die in december 2012 volledig werden onder handen genomen.

Matthias BeunHotelmanager van Hotel Villa Select in De Panne
Contacteer ons vrijblijvend