Brasserie 't Hof van Rembrandt Brugge

www.thofvanrembrandt.be

Succesvolle zaak in het historisch centrum van Brugge

Het Hof van Rembrandt is een mooi hoekpand gelegen op de Eiermarkt en geniet van een mooi zonneterras dat snel vol loopt. Het bruine café binnen moest beter renderen door onder andere een volwaardige keuken te integreren in een volledig nieuw interieur.

Het pand werd door Inside van kop tot teen verbouwd tot een gezellige en functionele brasserie met een moderne keuken. De klanten genieten nu niet enkel massaal van het terras, maar komen ook binnen de nieuwe gezellige ruimtes vullen. 

EEN TEVREDEN KLANT AAN HET WOORD :

Vooraleer we met Inside in contact kwamen waren we al een tijdje aan het uitkijken naar een geschikte partner, maar we vonden niemand waarvan de realisaties ons echt aanspraken. Inside hebben we leren kennen via publiciteit. Toen zijn we bij 2 zaken gaan kijken die Inside had ingericht en we kregen daar positieve feedback.

We vonden het heel tof dat DSM goed naar onze wensen luisterde en integreerde in de ontwerpen. Inside heeft een eigen visie maar houdt ook rekening met wat wij willen. Inside luistert en vindt steeds oplossingen waar iedereen achter staat. Er werden verschillende voorstellen op maat uitgewerkt zodat we uiteindelijk 100% konden staan achter de finale keuze.

Door de ontwerpen in 3D te visualiseren konden we ons goed voorstellen aan wat we ons konden verwachten. Inside is een echte specialist met veel kennis. Jullie stellen bijvoorbeeld materialen voor waar we nooit aan gedacht hadden of die we zelfs niet kenden.

Het financiële plaatje was duidelijk. We vonden het erg goed dat er tussentijds een overzicht werd opgemaakt van waar we stonden. Er waren namelijk zaken veranderd, zaken bijbesteld, en zaken weggevallen in de periode tussen de ondertekening van de overeenkomst en de uitvoering. Op deze manier hadden we een goed zicht op de impact van de veranderingen en konden we bijsturen indien nodig. Op deze manier waren er achteraf geen verrassingen meer.

Eén van de hoofdredenen dat we voor Inside gekozen hebben is dat Inside voor ons het enige aanspreekpunt was voor de volledige verbouwing en inrichting. De werken zijn vlot verlopen. De timing werd gerespecteerd. De werken waren aanzienlijk en complex en konden toch op een korte termijn gerealiseerd worden. De project coördinator was altijd aanspreekbaar, je krijgt altijd antwoord op alle vragen en dit niet alleen tijdens de werken, maar ook nadien. Dat appreciëren we enorm en vinden we toch vrij uniek in de wereld van de verbouwingen en inrichtingen.

Vroeger was dit een gezellige kroeg waar gedronken werd en wat snacks werden geserveerd. Nu is dit omgevormd naar een eetcafé met een echte keuken. Ik voel me er zelf nog niet 100% comfortabel in omdat ik het te chic vind, maar ik moet zeggen dat we veel positieve reacties krijgen van de klanten. Er zijn klanten die vroeger enkel iets kwamen drinken op het terras, die nu ook naar binnen komen. We hebben alle bestaande  klanten kunnen behouden en er zijn nieuwe bijgekomen. De omzet is na de herinrichting met 30% gestegen. We verwachten dat dit deze winter nog verder zal stijgen.

Op het gebied van functionaliteit is het ook veel verbeterd. We hebben nu een echte keuken en een toog met veel meer plaats en waar het veel effciënter werken is dan vroeger. Dit vinden we een belangrijke verbetering.

Peter en CarlaEigenaars 't Hof Van Rembrandt
Contacteer ons vrijblijvend