Brasserie Mndy's Wijnegem Shopping Center

www.mndys.be

Mendy's wordt Mndy's

Na 19 jaar was het hoog tijd om Mendy's nieuw leven in te blazen. De interieurvormgevers van Inside bedachten een concept waarbij klanten de zaak gemakkelijker kunnen ontdekken. De inkom van de zaak werd breder gemaakt en van ver trekt nu een unieke eyecatcher je aandacht. Boven een lange zitbank in druppelvorm werden doeken opgespannen in organische vormen. Projectoren en spots zorgen op elk moment van de dag voor de juiste sfeer via aangepaste beelden en kleuren die op de doeken worden geprojecteerd.

Uitdaging qua vormgeving en uitvoering

Een totaalinrichting in een shopping center is altijd al een uitdaging op zich door de vele restricties en voorschriften die moeten gevolgd worden. Gelukkig heeft Inside een uitgebreide ervaring met de inrichting van zaken in shopping centers. In Wijnegem Shopping Center alleen al werden volgende horecazaken door Inside ingericht : Café Central, Carroussel d'Anvers, Vintro en nu dus ook Mndy's.

De uitdaging bestond erin om in een recordtijd van enkele weken de bestaande zaak te strippen tot op het bot om er vervolgens een volledig nieuw interieur in te bouwen. Werkelijk alles moest gebeuren : volledige ontmanteling, incl beton afschieten, chapen, vloeren, schilderen, schrijnwerk, parket, maatmeubilair, technieken, verlichting, projectieschermen,... 

Door de grondige voorbereiding en het professionele team slaagde Inside wonderwel in haar opdracht en werd de deadline ook deze keer mooi gerespecteerd.

Het concept is even succesvol als de uitvoering. Klanten worden aangetrokken door wat ze te zien krijgen vanuit de gangen van het shopping center en ze lopen gemakkelijk binnen. De grote ruimte is ingedeeld in verschillende zones met elk hun eigen sfeer. Zo vindt iedereen een geschikte plaats. Opgepast, de plaatsen lopen snel vol!

Contacteer ons vrijblijvend