Eetcafé In 't Klein Stadhuis Ieper

www.inhetkleinstadhuis.be

Het goed draaiende en gezellige eetcafé In ‘t Klein Stadhuis op de Grote Markt van Ieper was toe aan een grondige facelift. Het interieur was na al die intense jaren serieus versleten. Voor de klant was het van uiterst belang dat de sfeer en de ambiance die er altijd geweest is niet zou verdwijnen na de vernieuwing.

Daarom besloten wij om alle elementen die bijdroegen aan de aanwezige charme van het interieur te herwaarderen. Alles werd opgefrist en in hedendaagse kleuren gestoken om een moderne toets te geven. De toegevoegde eyecatchers en accenten maken er een bijzonder geslaagd en aantrekkelijk geheel van.

De rug van de buffetkast kreeg groen en geel glas in verschillende tinten. De led verlichting achter dit gekleurd glas verandert deze achtertoog in een opvallende lichtarmatuur met een uitzonderlijke aantrekkingskracht.

Ware trekpleisters voor toeristen zijn de twee lichtwanden die door Inside werden ontworpen. De prints zijn fragmenten uit een enorm glasraam dat te zien is in het naastgelegen stadhuis te Ieper.

Ook erg aanwezig zijn de grote oranje verlichtingsarmaturen die we in de vide hebben laten pendelen. Deze armaturen zorgen voor een warm licht in de zaak, maar zijn ook van buitenaf zeer zichtbaar.

De zaak van 105m² kreeg een grondige facelift in 2014 en kon na amper 2 weken al weer open gaan. Een facelift kan in 1 à 2 weken. Een totaalinrichting kan in 4 à 5 weken.

 

 

 

 

 

Contacteer ons vrijblijvend