Restaurant Le Couver Nieuwpoort

www.lecouver.be

Restaurant Le Couver te Nieuwpoort werd volledig vernieuwd door Inside.

Het prachtige interieur design en de juiste keuze van materialen, kleuren, verlichting en meubilair maken de inrichting van deze horecazaak uiterst geslaagd! De open haard op hoogte zorgt ervoor dat elke klant van de zichtbare warmte kan genieten. De combinatie van zitbanken en stoelen en van rechthoekige en ronde tafels creëert mee de sfeer. De juiste verlichting maakt het volledig af.

De nieuwe open keuken met zwarte blinkende tegels zorgt niet alleen voor een extra cachet maar is tegelijkertijd ook veel efficiënter. De toog, de wijnkast en het dienstmeubel zijn niet alleen eyecatchers maar hebben een doordachte functionele rol. Inside beperkt zich nooit alleen maar tot hoe zaken er moeten uit zien. Ze moeten ook praktisch en duurzaam zijn!

De klanten komen nu niet enkel voor het eten maar ook voor het prachtige en gezellige inerieur. Met het vernieuwde interieur hebben we heel wat nieuwe klanten weten aan te trekken. Onze bestaande klanten zijn blijven komen. Ze waren uiterst positief over de gedaantewisseling!

Bart CoulierLe Couver
Contacteer ons vrijblijvend