Italiaans Restaurant La Piazza Nieuwpoort

www.lapiazza-nieuwpoort.be

Het Italiaanse restaurant La Piazza was reeds jaren een referentie in Nieuwpoort. Een verhuis naar een groter en meer geschikt pand drong zich op. Er werd gekozen voor een zeer grote commerciële ruimte op een binnenplein van een klein overdekt winkelcentrum waar tot voor kort zeer weinig volk over de vloer kwam. Het restaurant moest modern maar gezellig ingericht worden en het moest vooral een succesvolle zaak zijn waar zowel families, vrienden als koppels graag komen.

De pizza oven is van topklasse en kreeg een centrale functie in het interieur. De voorkant en achterkant van de grote zaak wordt verbonden door een mooie lange toog met een geprofileerd front en een vitrine voor de limoncello's.

Inside was de enige horeca inrichter in wie we echt geloofden voor de inrichting van ons nieuw restaurant. We waren bang door de omvang en ligging van deze ruimte, maar dankzij Inside is het een waar succes geworden! Sinds we hier zitten draaien we echt op volle toeren. De grote zaak vult zich zeer gemakkelijk en spijtig genoeg moeten we regelmatig klanten weigeren omdat alle plaatsen bezet zijn. Inside is een echte aanrader voor wie een volledig nieuwe horecazaak wilt!

Arnaud en VirginieLa Piazza
Contacteer ons vrijblijvend