Bistro Harte Troef Aarschot

www.hartetroef.be

Harte Troef is ontstaan vanuit een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans moeten krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. Een schitterend verhaal dat door Inside vorm werd gegeven door een interieurconcept uit te werken waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Inside heeft samen met initiatiefnemer Bert Van der Auwera harT gewerkt om een bijzonder interieur te creëren waar het gezellig toeven is. Het is een plek geworden om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.

Inside werd direct warm van het idee dat er bij Harte Troef mensen zouden tewerkgesteld worden die in het normale arbeidscircuit uit de boot vallen. Mits de nodige omkadering kunnen hun talenten verder ontwikkeld worden om zo waardevolle taken op te nemen.

De mensen bij Inside hebben al hun talenten ingezet om deze schitterende horecazaak te ontwerpen en te realiseren. De nieuwbouw werd vanaf casco toestand door Inside afgewerkt met heel veel oog voor detail, kwaliteit en functionaliteit.

Een doordacht interieurdesign dat er fantastisch uitziet en onmiddellijk aanslaat bij iedereen. Dat is de grote troef en uitzonderlijke meerwaarde van Inside!

Bert Van der AuweraZaakvoerder
Contacteer ons vrijblijvend