Lunch & Dine The Phlox Everbeek

www.thephlox.be

In Lunch en Dine “THE PHLOX” maken Danitza en Dieter, met samen 20 jaar ervaring en na 5 jaar een succesvol restaurant in het Brusselse te hebben uitgebaat, een erezaak van gastvrijheid. De chef door kwaliteit, kwantiteit en creativiteit aan te bieden aan sympathieke prijzen, de gastvrouw door klanten te bedienen zoals ze zelf wilt bediend worden. Een succesformule die iedereen bekoort!

De creativiteit en service in een horecazaak beperkt zich niet alleen tot de keuken en de zaalbediening, maar omvat natuurlijk ook het interieur waarin de klanten verwelkomd worden.

Voor het ontwerpen en realiseren van het interieurconcept kozen de eigenaars voor horecaspecialist Inside. De waarden die Dieter en Danitza als horeca ondernemers vooropstellen zijn ook waarden die Inside elke dag inspireren. De Inside Designers ontwerpen creatieve interieurconcepten met een uniek design. Vervolgens wordt het interieur door onze eigen Inside Creators op een kwalitatieve manier gebouwd met respect voor budget en deadlines.

Een ideaal recept voor een succesvolle horecazaak!

 

Contacteer ons vrijblijvend