Restaurant - Tearoom Vivaldi Grote Markt Ieper

www.restaurant-vivaldi.be

Succesvolle ondernemers weten dat ze niet mogen wachten met investeren in hun zaak tot de dag dat alles verouderd is. Vivaldi heeft dit goed begrepen en gaf Inside opdracht tot een volledige restyling van hun bloeiende zaak.

Sinds jaar en dag is Vivaldi een goed draaiend restaurant en tea-room op de Grote Markt van Ieper. Ondanks het feit dat de zaak nog zeer regelmatig vol liep beslisten de eigenaars om toch te investeren in een volledige restyling van het interieur. 

Een restyling of make-over houdt in dat er een volledig nieuw interieur wordt gecreëerd zonder dat er structureel iets wordt veranderd. Bovendien worden alle bestaande elementen die geen afbreuk doen aan het nieuwe interieurconcept zo veel mogelijk gerecupereerd.

Bij Vivaldi bleven de vloer, de wanden, het plafond, de toog en de buffetkast behouden. Maar door het opnieuw aankleden van deze bestaande elementen en door het slim toevoegen van nieuwe zaken zoals roomdividers, haardvuren, wijnkast, meubilair en verlichting is het nu een toaal andere zaak geworden!

Het voordeel van een restyling ten opzichte van een volledige herinrichting is dat de investeringskosten beperkter zijn, dat de werken minder lang duren en de zaak dus maar voor een korte periode hoeft gesloten te worden. 

Vivaldi is de 4de horecazaak op de Grote Markt van Ieper die door Inside werd heringericht.

Na In 't Klein Stadhuis, l' Atelier en Old Tom kreeg ook Vivaldi een nieuw interieur met een volledige eigen identiteit. Het Inside team zorgt er altijd voor dat elke zaak authentiek is. De klanten zullen elke horecazaak volledig anders ervaren en dat is ook de bedoeling van de interieurconcepten van Inside. De kwalitatieve aanpak en originaliteit van Inside zijn wel overal te merken!

Contacteer ons vrijblijvend