Bistrobar - Hotel De Jachthoorn Hoogstraten

www.bistrobar.be

De Jachthoorn is een gekende horecazaak in Hoogstraten die sinds jaar en dag meedraait. De zaak is nu verhuisd naar een naastgelegen nieuwbouw achter een klassieke gevel. Met een gezonde portie ambitie heeft de nieuwe Jachthoorn een totaal andere dimensie aangenomen, namelijk een bistrobar en een hotel met conferentiefaciliteiten. In een tweede fase wordt in een uitbreiding van de nieuwbouw het aantal hotelkamers verdubbeld en komt er nog een luxe friterie onder hetzelfde dak. Het interieur moest zo opgebouwd worden dat het in fase 1 al volledig functioneel is en later naadloos kan integreren in een groter geheel als fase 2 voltooid is. Een project van degelijke omvang en complexiteit vergt de nodige studie en planning. Gezien de hoge investeringskost mag men de bal zeker niet misslaan.

Om vorm te geven aan die uitdaging werd door de klant ingezien dat de expertise van Inside onmisbaar was.

Het interieurconcept is geëvolueerd van klassiek naar tijdloos modern met veel oog voor detail en huiselijkheid. Een interieur dat plaats biedt aan de hotelgast maar evengoed aan de passanten en habitués van De Jachthoorn.

De zaak onderscheidt zich van andere door een aantal leuke elementen. Zo kan er bijvoorbeeld koffie gedronken en gekocht worden die in de zaak zelf gebrand wordt. Er kan een ontbijtbuffet geserveerd worden in een meubel dat er de rest van de dag als een mooie kast uitziet. Er kan gepresenteerd worden op een gigantisch digitaal scherm dat dan evengoed weer kan verdwijnen achter decoratieve panelen. De verlichting is niet zo maar een hoop spotjes in het plafond. Er ging een grondige studie aan vooraf en dat werpt zijn vruchten af.

Een complex project dat tot in de puntjes werd uitgewerkt en een interieurconcept dat een succes mag genoemd worden! Dat is de Inside signature!

Contacteer ons vrijblijvend