Urban Foodbar Mommy's Bastards Oostende

www.mommysbastards.be

Wat is Mommy's Bastards?

A no nonsense mentality foodbar...with a big city vibe!

industrial – world cuisine – urban – cocktails
street food – G&T’s – soulfood

Het traditioneel mosselrestaurant  "De Mosselbeurs" moest plaats maken voor een hippe urban foodbar met grootstedelijke allures. Een mooie opdracht waar Inside met veel goesting haar tanden heeft ingezet. Een totale make-over met stoere artisanale look dompelt de klant onder in een New York-achtige vibe met een badass attitude.

Het volledige pand werd gestript. Ruwe muren wisselen nu af met vintage tegels en houten planken. Bruut metaal is prominent aanwezig. De wijnkast verbindt de 2 verdiepingen. De metalen wenteltrap doorklieft het gebouw. Neons en visuals versterken de urban sfeer. Het plafond werd afgewerkt met zwarte akoestische panelen. Een "bastard" heeft ook behoefte aan wat comfort.

Horeca ondernemers aan het woord

Na elf jaar lang de Mosselbeurs uitgebaat te hebben, zochten we een nieuwe uitdaging en wilden we een urban foodbar met een New York city vibe in Oostende introduceren. Onze visie was helder. We spraken Inside aan om ons concept om te zetten naar een nieuw interieur. Aan de hand van moodboards kwamen we tot een look & feel die volledig paste in het concept. Inside heeft alles ontworpen in 3D. De fotorealistische renders gaven ons meteen een wow gevoel. Na de goede start hadden we er alle vertrouwen in dat Inside ervoor zou zorgen dat ook de realisatie van het volledige interieur vlot zou verlopen... en terecht bleek achteraf! Dankjewel Inside voor deze plezante samenwerking en het prachtige eindresultaat!

Kevin RICCIOLINI en Stefan WESTERLINCK
Contacteer ons vrijblijvend