Tearoom Restaurant Paola Knokke-Heist

Veel zaken aan de Belgische kust hebben hun beste jaren gehad en zijn dringend toe aan een nieuw hoofdstuk. Tearoom-restaurant Paola beseft dat het niet langer voldoende is om lekker eten te maken en vriendelijk te zijn tegen de klanten. Voor veel mensen is er meer nodig om een zaak binnen te stappen en er nadien nog terug te keren. 

Het kader moet uitnodigen, prikkelen, aantrekken, over de tongen rollen. Er moet iets te ontdekken zijn, er moet iets in de lucht hangen waar de vinger niet meteen op gelegd kan worden. Het heeft te maken met het interieurconcept. Dat is waar Inside het verschil mee maakt. Ervoor zorgen dat de mensen zich aangetrokken voelen tot de zaak, er een leuke tijd kunnen beleven en er graag terugkomen.

Inside creëert interieurconcepten met een ziel die de basis vormen van een bloeiende horecazaak

Voor de herinrichting van Paola werd vertrokken uit de schoonheid en elegantie van de prinses. Een donkerder en intiemer gedeelte rond de bar straalt warmte uit door het gebruik van veel hout en zwarte accenten. Deze zone wordt omringd door de uitbouw op de dijk waar gekozen werd voor ritmische lijnen die terug te vinden zijn in de houten staanders, de zitbanken, de tegels en de speelse verlichting. Dolce Paola wordt geëerd door het logo op de tegelwand en door een aantal mooie zwart wit foto's van de prinses.

Contacteer ons vrijblijvend