Restaurant - Lounge bar Skov Buggenhout

www.skov.be

De design opdracht die Inside mee kreeg van horeca ondernemers Mark Van den Broeck en Hilde Van Malder voor de inrichting van restaurant en lounge bar Skov was helder : creëer een trendy restaurant in een uniek kader waar schoonheid en lekker eten de basis vormen van de succesformule. 

Skov betekent bos in het Deens. De diversiteit van het bos en de Scandinavische naam vormden voor Inside de basis voor de ontwikkeling van het interieurconcept. De verschillende niveaus en ruimtes met elk hun eigen sferen geven de diversiteit weer van het bos. Vele elementen van de inrichting refereren er naar. De metalen buizenstructuur in het restaurant vormt de stammen van de bomen en akoestische elementen er boven doen denken aan de bladeren. De gebruikte vormen, materialen en kleuren van de componenten van het interieur zijn gebaseerd op elementen uit het Buggenhoutbos met een Scandinavische invalshoek. Hout voert er de boventoon, maar ook op subtielere manieren wordt er naar de natuur verwezen.

Doordat de bar wordt doorgetrokken naar het mooie terras ervaar je dezelfde geweldige sensatie buiten als binnen. Door de combinatie van restaurant met lounge bar en dankzij de vele verschillende ruimtes elk met hun eigen sfeer kan je vele keren en vele uren genieten in Skov, het prachtige "bos" onder de kerktoren van Buggenhout!

Contacteer ons vrijblijvend