Coffee & Lunch bar Sil's Merelbeke

Silvie De Pessemier had de goesting en de ambitie om in Merelbeke iets op te starten met de naam Sil's, een knap ingerichte horecazaak waar alles draait rond koffie en lunch. Een dagzaak waar koffie wordt gedronken van 's morgens tijdens het ontbijt, over de middag na de lunch, tot 's namiddags bij een zoete lekkernij.

Het interieur wijkt af van de typische koffiebars met weinig ruimte en een inrichting die bijna overal ter wereld op elkaar lijkt. 

Inside bedacht een gesofisticeerd interieur met nobele materialen die een tikkeltje luxueus aanvoelen. Dit afgewisseld met een aantal speelse accenten zoals de kopjes die ophangen boven de toog en een aantal tafels. Voor Silvie is het belangrijk dat de klanten op een comfortabele manier kunnen genieten en kunnen bediend worden. Het is niet de bedoeling dat de klanten in een haast een koffie komen drinken. Inside creëerde daarom voldoende ruimte voor de gasten, gebruikte stoelen met zachte zittingen en voorzag de zitbanken van veel kussens.

Een ruim pand dat niet overladen wordt met tafels en stoelen maar een indeling meekreeg met verscheidene hoekjes, zowel om loungy de soorten koffie te ontdekken als om large te tafelen.

De gasten zijn dol op het interieur en op de lekkere lunch en koffie. Een topervaring in een aantrekkelijk kader. Het interieurconcept dat door Inside haarfijn werd afgestemd op het horecaconcept van onze opdrachtgever was een schot in de roos en een commercieel succes van bij de start! Dat is het handelsmerk van Inside!

Contacteer ons vrijblijvend