Tapas & food sharing restaurant La Bru'sserie Durbuy

www.sanglier-des-ardennes.be/restaurants/la-bru-sserie/42.html

La Bru'sserie : een nieuw culinair project van chef Wout Bru in het hart van de Ardennen

In het iconische hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy lanceerde chef Wout Bru La Bru'sserie, een culinair hoogstaand tapas en food sharing restaurant in een verrukkelijk kader. De omvorming van de brasserie van Le Sanglier in het trendy no-nonsense La Bru'sserie is de eerste belangrijke stap in de relance van het gereputeerde hotel in Durbuy.

De ondernemersvisie van de opdrachtgever vertalen in een gepast interieurconcept is één van de sterke punten van Inside. Telkens mee aan de basis kunnen liggen van het toekomstig succes van onze klanten is waar Inside haar energie en voldoening uit haalt. Door een mix van intuïtie, kennis, ervaring, toekomstvisie en grondig overleg en aftoetsing van de ideeën met de klanten komen we keer op keer tot een geweldig resultaat.

Dankzij onze ijzersterke reputatie kreeg Inside de eer om La Bru'sserie vorm te geven. De klik tussen Wout Bru en Inside was er meteen en het buikgevoel zat goed. In het brasseriegedeelte van Le Sanglier des Ardennes moest een warme gezellige en trendy sfeer gerealiseerd worden in een authentiek kader. De beleving wordt er versterkt door de aanwezigheid van een open keuken waar de gerechten voor uw neus worden afgewerkt. Over de inrichting en de gerechten zijn de meningen onverdeeld : vaut le détour!

Ontdek ook de rest van het door Inside ontworpen interieur van Hotel Le Sanglier des Ardennes in Durbuy.

Contacteer ons vrijblijvend