Café DEKOL Puurs

www.dekol.be

Het Cultureel Centrum De Kollebloem in Puurs heet voortaan CC Binder. Binder staat voor het verbinden van mensen. Voor het vernieuwde cultureel centrum was het belangrijk om een aantrekkelijke en sfeervolle horecazaak te huisvesten die net zoals het CC dienst doet als gastvrije ontmoetingsplaats. 

De horecazaak in de site van CC Binder kreeg de originele naam DEKOL, een duidelijke verwijzing naar de vroegere naam Kollebloem, maar ook naar de kraag van het bier. DEKOL staat bovendien voor de lijm die mensen samenbrengt en samenhoudt.

In opdracht van Brouwerij Duvel Moortgat ging Inside aan de slag met de opdracht om van DEKOL een toegankelijk café te maken met veel karakter en sfeer en waar "bruut" de boventoon voert. Dit uit zich in stoere materialen als leder, verroeste metalen golfplaten, gegoten beton en ruw hout. Dat Duvel zijn stempel drukt op dit café mag gerust letterlijk genomen worden: houten tafels en parketdelen werden gebrandmerkt met het herkenbare logo!

Niet alleen de looks zijn belangrijk. Als horeca specialist weet Inside ook hoe je functionele vereisten kunt integreren in een boeiend interieurconcept.

Tijdens de ontwerpfase wordt extra aandacht besteed aan de organisatorische uitdaging om op korte tijd veel volk te kunnen bedienen, voor een smakelijke hap of een fris biertje met een perfecte KOL.

Inside zorgt met het uitgekiende interieurconcept van DEKOL voor positieve impulsen die ontmoeting en beleving faciliteren en stimuleren.

Hierdoor kunnen DEKOL en CC Binder elkaars werking versterken en kunnen mensen uit heel de streek op een uitnodigende manier worden samengebracht.

Contacteer ons vrijblijvend