Bar & Food Coco De Panne

Een urban concept in badstad De Panne

De zussen Chanel en Alizé zijn opgegroeid in de horeca. Ze innoveren in De Panne door er een niet alledaags concept te introduceren. Ze zijn afgestapt van de traditionele keuken in een traditionele inrichting. In een coole urban setting serveren ze originele gerechten en dranken van 8u tot 21u. De sfeer is er cosy & relax. 
 
Het horecaconcept van Coco Bar & Food smeekte om een interieur dat haaks staat op wat gangbaar is aan de Belgische kust. Een nieuwe zaak met een eigen identiteit creëren, daar zijn de Inside architecten bijzonder sterk in! Het is altijd een plezante klus om een inrichting te mogen ontwerpen en realiseren die uit de band springt. Dit geeft iedereen veel energie en voldoening en uiteindelijk blijken dit keer op keer ook topzaken te worden!
 

De versmelting van interior design en branding

De identiteit van een horecazaak wordt door vele elementen bepaald. Het is het gevoel dat mensen krijgen wanneer ze de zaak van buiten zien en wanneer ze er binnenstappen en er gaan zitten, maar ook achteraf wanneer ze er terug aan denken of er over praten met anderen. Ook wat er over de zaak op sociale media verteld wordt of te zien is heeft een grote impact op dat gevoel. Niet alleen de inhoud speelt dus een grote rol, maar de verpakking is misschien zelfs nog belangrijker. Alles draait om de "branding" en hoe je je onderscheidt van anderen. Het interieurconcept is daar een wezenlijk onderdeel van, maar ook het logo, de menukaart, de kleding, het naambord, de verpakking van de takeaway, ...
Bij Coco heeft Inside ervoor gezorgd dat de branding en het interieurconcept als 1 geheel versmolten zijn. Zo werd onder andere het nieuwe logo in de vorm van een neon een onderdeel van het interieur.
 

De bezoekers zijn laaiend enthousiast over de inrichting, de bediening en de kwaliteit van het eten. En Inside is terecht heel fier op het resultaat! Een topper in De Panne!!

 
Contacteer ons vrijblijvend