Design en inrichting van uw kantoor

Over de nieuwe inrichting van uw kantoor denkt u best goed na. Uw medewerkers brengen een groot deel van hun dag door op kantoor en hier passeren ook regelmatig klanten en bezoekers. Het is dus essentieel dat dit een mooie, lichte ruimte is waar het aangenaam vertoeven is. Uw interieur moet bovendien de juiste uitstraling hebben, die strookt met de bedrijfswaarden. Is uw kantoor aan een opfrissing toe en wilt u een efficiënte make-over van uw interieur? Vertrouw uw kantoorrenovatie dan toe aan een professional als interieurbureau Inside.

 

Geef uw zorgen uit handen

Ons team van experts neemt uw kantoorrenovatie volledig in handen, van het design tot de oplevering. Nadat wij uw wensen en behoeften hebben besproken, maken de designers een 3D-ontwerp. Op basis van uw feedback passen we dit design aan totdat we uw goedkeuring krijgen. Voor de verbouwing kunt u tijdens elke stap op ons blijven rekenen. Als totaalaannemer coördineren wij uw werf en voeren wij alle noodzakelijke werken uit. Denk bv. aan wanden, plafonds, vloeren, schrijnwerk, sanitair, elektriciteit, HVAC, schilderwerken, maatmeubilair en decoratie.

 

Ontdek onze kantoorprojecten

Immobiliënkantoren, banken, advocatenkantoren, kmo’s, boekhoudkantoren … Onze ervaring in kantoorrenovatie is zeer uitgebreid. Kijk maar eens naar onze realisaties hierboven. Wilt u meer weten over Inside of wilt u weten wat wij voor uw kantoorruimte kunnen betekenen? Neem dan contact op met de experts van Inside.