Design en inrichting van uw winkel

Welke winkel u ook heeft, met de juiste inrichting kunt u klanten aantrekken en langer in uw zaak houden. Een aantrekkelijk, licht en praktisch interieur geeft uw klanten immers een ontspannen en positief gevoel. Een vernieuwend winkelinterieur onderscheidt u bovendien van uw concurrenten. Inside is gespecialiseerd in winkelinrichting en realiseert uw renovatieproject van design tot oplevering.

 

Inside als totaalaannemer

Of u nu uw bestaande winkelinterieur wilt vernieuwen of een nieuwe winkel opent, Inside helpt u van begin tot einde met de werken. Dankzij onze nauwkeurige timing kunt u erop rekenen dat de (her)opening van uw winkel op de afgesproken datum kan plaatsvinden. Na goedkeuring van ons 3D-ontwerp stellen we een uitgebreide planning op en regelen we ook zaken als vergunningen en veiligheidscoördinatie. Onze experts staan bovendien in direct contact met partners en leveranciers zoals de installateur van de koeling. De volledige verbouwing is in onze handen. Zo kunt u zich bezighouden met uw core business.

 

Bekijk onze winkelinterieurs

Als het gaat om winkelinterieur is onze expertise zeer divers: bakkers, slagers, verswinkels, biershops, chocolatiers, beautysalons, mutualiteiten … Ontdek hierboven meer over onze projecten of contacteer onze experts voor uitleg.