Horeca inrichting met oog voor je concept

Een unieke interieur ervaring voor jouw horecazaak.

Www inside be Grandis Deinze Reeks 1 23 van 69 fa91343311d004704fa3ce6a3567953a

Enkele bedenkingen over horeca inrichting die je misschien wel bekend voor komen.

Het interieur van mijn zaak is gedateerd en past niet bij het concept

Het interieur past niet meer bij je concept en is toe aan een volledige herinrichting. Hoe begin je eraan en wie kan je helpen?

Mijn interieur zorgt voor weinig rendement, hoe kan ik dit oplossen?

Om je interieur rendabel te maken, wil je dat het mooi én praktisch is. Je hebt nood aan een partij die denkt aan beide.

Kan ik mij een volledig nieuw interieur wel permitteren?

Het klopt dat een nieuw interieur een zeker budget vergt, maar het is ook een slimme investering die zijn vruchten zal afwerpen.

Inside horeca inrichting

Investeer in een interieur ervaring, verhoog de omzet van je zaak.

Een unieke horecaervaring kan het verschil maken op verschillende niveaus. Je personeel voelt zich goed en werkt efficiënt. Klanten beleven er unieke momenten en komen graag terug. Een goed uitgedachte interieur ervaring zorgt meteen voor meer klanten en een hogere omzet.

Niet alleen je interieur is belangrijk, maar ook de food, locatie, hoe je zaak er aan de buitenkant uitziet... Al deze factoren spelen een rol. Samen met ons multi-disciplinair team kijken we dan ook steeds naar het totaalconcept.

laten we kennismaken

De totaalaanpak 
die ons onderscheidt

We combineren een scherp oog voor detail, design en functionaliteit en ontwerpen alleen wat ook echt realiseerbaar is.

Design

Design

Conceptontwikkeling - Layout en flow - Styling - Budget

Elk project begint met een sterk concept, gebaseerd op het unieke DNA van je merk of bedrijf. Dit vormt het fundament van een doordacht ontwerp, dat zowel visueel als functioneel uitblinkt. Een moodboard, materiaalstalen en een geavanceerde 3D-tour laten je de sfeer en ruimte ervaren, nog voordat de realisatie begint.

Realisatie

Realisatie

Planning - Uitvoering & opvolging - Kwaliteitscontrole - Oplevering & nazorg

Dankzij een helder en overzichtelijk voortraject weet je precies waar je aan begint. We begrijpen hoe belangrijk deadlines zijn en stemmen ons werkproces daar volledig op af. Ons team bestaat uit designers en projectmanagers, wat zorgt voor een zorgeloze werf zonder verrassingen.

bekijk onze werkwijze

“"Het vernieuwde Le Sanglier ademt luxe en beleving. Dankzij de herinrichting hebben we dit iconische hotel enkele niveau’s hoger kunnen tillen en terug op de kaart gezet.””

Bart Maerten

Zaakvoerder Le Sanglier

Bar bulot
Boondoggle
Sanglies des ardennes
Wagyu
Oxe
Trigon
Groep dgb
Ellies
Den tuus
De snip
De montil
Bascule
Zaelig hotel
Villa select
Soes
Schildia
Plat pays
Lovd
Kiekenhoeve
La valerie
Grandis
Chamade
Le Sanglier Des Ardennes update www inside be 10 2023 01 22 160605 nxqw fa91343311d004704fa3ce6a3567953a

De juiste aanpak voor 
jouw type zaak

Ebook

gratis ebook

Zo creëer je een succesvol interieur voor jouw horecazaak

Minstens zo belangrijk als wat je gasten op het bord krijgen, is de totaalbeleving in een horecazaak. En die is onlosmakelijk verbonden met het interieur. In onze gratis gids ontdek je alles wat je moet weten over de (her)inrichting van jouw zaak. Van de eerste essentiële stappen tot de afwerking die jouw zaak een unieke uitstraling geeft.

download je exemplaar

Op zoek naar een interieur ervaring 
voor jouw horecazaak?

Tijdens een korte kennismaking bespreken we de mogelijkheden voor jouw project.

boek een kennismaking

Lees onze blog