
Wagyu
Sfeervol barbecue & grillrestaurant
Klant
Wagyu
Locatie
Durbuy, België
Type
Restaurant
Uitgevoerd
Concept & realisatie

Klant
Wagyu
Locatie
Durbuy, België
Type
Restaurant
Uitgevoerd
Concept & realisatie
Een nieuw grillconcept in het hotel Sanglier des Ardennes
Het hotel Sanglier des Ardennes wil een breed aanbod aan faciliteiten aanbieden. Grillrestaurant Wagyu, onder leiding van Wout Bru, is een van de eetconcepten in het hotel waar iedereen—hotelgast of niet—welkom is om te genieten van lekkere gerechten binnen een unieke interieurervaring.



Grillrestaurant met een industriële look waar vlees en wijn centraal staan
Wanneer je de zaak binnenstapt, springt de imposante koelcel met het groot stuk vlees meteen in het oog en waan je je even in het atelier van een beenhouwer. Om de rentabiliteit te verhogen, staat niet enkel het hoogkwalitatieve vlees centraal, maar ook de mooie wijnen die hand in hand gaan met de grillgerechten. De vele verschillende zitmogelijkheden zorgen voor flexibiliteit en rendement.



“De beglaasde koelcel bij de entrée, showcooking vanuit de open keuken en het mooie interieur; van begin tot eind beleeft de klant een unieke ervaring.”
Bart Maerten
Zaakvoerder



Showcooking om je ogen uit te kijken
De centrale open keuken met grill zorgen voor een spektakel en een unieke belevenis. De industriële toetsen zorgen voor een informeel gevoel. Zo wordt een compleet andere sfeer gecreëerd dan in de andere ruimtes van het hotel. De dj-booth en bar nodigen uit tot een spontaan feestje.


Klaar om je zaak te transformeren? Onze experts staan voor je klaar!
Tijdens een korte kennismaking bespreken we de mogelijkheden voor jouw project.
boek een kennismaking
gratis inspiratieboek
Op zoek naar meer inspiratie voor jouw nieuwe interieurinrichting?
Een sterke inrichting vraagt om een goed concept en doordachte indeling. In ons gratis lookbook voor horecainrichting vind je nog meer van onze realisaties toegespitst op jouw type zaak. Laat je verrassen!
download je exemplaar